Cane corso liefhebber

Geachte Cane Corso liefhebber

canecorso

Als cane corso eigenaar draag ik dit ras een warm hart toe. Op de vraag of ik , als dierenarts, de site (ik wil een cane corso) wilde sponsoren , hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ongeveer 12 jaar geleden kwam ik als dierenarts in contact met John Jansen van Campo di cavallo .
Zo kreeg ik mijn eigen Cane corso Gina, die inmiddels 12 jaar oud is maar nog steeds in goede conditie. Vooral het karakter van de Cane corso spreekt mij nog steeds heel erg aan.
Een hond die rustig is in huis, ze willen best iets voor je doen maar niet 10x hetzelfde, goed waaks en vaak dol op kinderen en trouw aan hun baas mits je op de juiste manier met ze omgaat.

 

In de afgelopen jaren heb ik vele Cane corso’s in de dierenartspraktijk in Dedemsvaart gezien en veel ervaring met het ras opgedaan.
Inmiddels ben ik een eigen dierenartspraktijk in Dedemsvaart opgestart. Samen met twee ervaren assistentes hebben wij een kleinschalige maar goed uitgeruste praktijk; Röntgen, Echo, Gasanesthesie met bewaking, Tandheelkunde , Bloedanalyse apparatuur, Progesteronbepaling, Kunstmatige inseminatie etc.
Wij maken al jaren officiële HD en ED foto’s en hebben vele cherry eye’s geopereerd.
Wij hopen dan ook vele Cane corso’s te mogen verwelkomen in onze praktijk!

Contactgegevens

Dierenartspraktijk van Dedem/Gerda Veenink
Baron van Dedemlaan 7 a
7701 HT Dedemsvaart
Tel: 0523 - 614044


Route en meer info

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
08:15 tot 19:00
08:15 tot 18:00
08:15 tot 18:00
08:15 tot 18:00
08:15 tot 19:00


Wij werken uitsluitend op afspraak meer info

 

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 te bereiken op ons praktijk nummer.

Inlogformulier